Casting Call - 'Evita'

In 2024 brengen we met De Speling 'Evita'. Hiervoor organiseren we op zaterdag 20 mei 2023 audities voor zowel vrouwen als mannen.

Het zal alvast geen echt traditionele auditie worden waar je solo iets moet komen zingen of voordragen. Omdat de ensemble stukken in 'Evita' ingewikkeld zijn, en het een doorgecomponeerde musical betreft, zal de focus volledig liggen op zang met grotere focus op samenzang. Je beluistert dus al best even de musical in kwestie met gespitste oren. De auditie zal verlopen in de vorm van een workshop waar onze fantastische vocal coach Niki Vanlerberghe met jullie zal samenwerken.

Belangrijke zaken om rekening mee te houden :

  • 'Evita' zal spelen vanaf 2 Maart 2024 en dit gedurende 3 opeenvolgende weekends. We hopen steeds op verlenging hiervan of eventuele reisvoorstellingen maar dit is momenteel nog niet aan de orde. Je wordt hiervan, indien deelname, ruimshoots op voorhand van op de hoogte gesteld.
  • De repetitie periode zal lopen vanaf september t.e.m. de voorstellingen in een toenemende intensiteit qua dagen van repetitie

Heb jij interesse om mee te spelen in deze klassieker onder de musicals, aarzel dan niet en schrijf jou in via onderstaande link. Je krijgt van ons dan de verdere praktische info. 

 

 Schrijf je hier in

Onze sponsors en partners

Volg Ons

Contact

Hoogstraat 41
2000 Antwerpen

secretariaat [at] de-speling.be

BE 0480 262 737