Naast het naarstig werken aan 'Tailleur Pour Dames' zijn we achter de schermen ook volop bezig met seizoen 24-25 voor te bereiden. In december 2024 willen we uitpakken met een primeur voor België. 

Vaudeville is van oorsprong een populaire vorm van muziektheater met liederen dat ontstond op basis van het Franse improvisatietheater. Het is een theatervorm die lijkt op wat in Nederland en België wordt verstaan onder variété en het kan daarom worden beschouwd als de voorloper van het hedendaagse cabaret en Stand-up comedy.

Geniet al van deze teaser en reis met ons mee. Nog een paar weken en het is zover. Dan gaat Evita in première.
Het levensverhaal van de machtigste dame uit Argentinië laat duidelijk niemand onberoerd. Op anderhalve maand van de première zijn alle voorstellingen zo goed als uitverkocht. Haast je om de laatste tickets voor de extra voorstelling nog te bemachtigen.

Het levensverhaal van Evita Perón laat duidelijk niemand onberoerd. Op anderhalve maand van de première zijn alle geplande voorstellingen in het Antwerpse Fakkeltheater namelijk volledig uitverkocht. Om iedereen een kans te geven om deze onvergetelijke musical te zien, kondigen we nu een extra voorstelling aan op donderdag 14 maart 2024.

Onze sponsors en partners

Volg Ons

Contact

Hoogstraat 41
2000 Antwerpen

secretariaat [at] de-speling.be

BE 0480 262 737