Geniet al van deze teaser en reis met ons mee. Nog een paar weken en het is zover. Dan gaat Evita in première.
Het levensverhaal van de machtigste dame uit Argentinië laat duidelijk niemand onberoerd. Op anderhalve maand van de première zijn alle voorstellingen zo goed als uitverkocht. Haast je om de laatste tickets voor de extra voorstelling nog te bemachtigen.

Het levensverhaal van Evita Perón laat duidelijk niemand onberoerd. Op anderhalve maand van de première zijn alle geplande voorstellingen in het Antwerpse Fakkeltheater namelijk volledig uitverkocht. Om iedereen een kans te geven om deze onvergetelijke musical te zien, kondigen we nu een extra voorstelling aan op donderdag 14 maart 2024.

De koorts stijgt terwijl we snel naderen tot de langverwachte maand maart, waarin "Evita" het podium zal betreden. Wat begon als een zachte bries van opwinding, is nu uitgegroeid tot een ware wervelwind van ticketverkoop, en de kans om dit meesterwerk te aanschouwen, verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Het gezellige jeugdverblijfcentrum “De Brink” in Herentals ontving van 1 tot 3 december 2023 een ongelofelijk getalenteerde en dolenthousiaste verzameling musicalliefhebbers voor een Fantastisch Geslaagd Repetitieweekend.

Onze sponsors en partners

Volg Ons

Contact

Hoogstraat 41
2000 Antwerpen

secretariaat [at] de-speling.be

BE 0480 262 737