Ticketverkoop 'Evita' in Sneltreinvaart!

De koorts stijgt terwijl we snel naderen tot de langverwachte maand maart, waarin "Evita" het podium zal betreden. Wat begon als een zachte bries van opwinding, is nu uitgegroeid tot een ware wervelwind van ticketverkoop, en de kans om dit meesterwerk te aanschouwen, verdwijnt als sneeuw voor de zon.

De aantrekkingskracht van "Evita" heeft zich als een lopend vuurtje verspreid. In korte tijd is de vraag naar tickets sterk gestegen, wat resulteert in een sensationele verkoop. De combinatie van het boeiende verhaal van Eva Perón, de majestueuze muziek en een cast die het publiek betovert, heeft de harten van theaterliefhebbers sneller doen kloppen dan ooit tevoren.

Dus, grijp je kans om getuige te zijn van deze onvergetelijke musical!  Zorg dat je jouw stoel reserveert voordat de laatste kaarten uit je handen glippen.

In maart 2024 komt de magie van "Evita" tot leven, en jij wilt hier absoluut deel van uitmaken. Mis deze kans niet om betoverd te worden door de pracht van het theater, en beleef een onvergetelijke avond vol drama, passie en muzikale finesse. We zien je daar... 

 

Onze sponsors en partners

Volg Ons

Contact

Hoogstraat 41
2000 Antwerpen

secretariaat [at] de-speling.be

BE 0480 262 737