Extra voorstelling 'Evita'

Het levensverhaal van Evita Perón laat duidelijk niemand onberoerd. Op anderhalve maand van de première zijn alle geplande voorstellingen in het Antwerpse Fakkeltheater namelijk volledig uitverkocht. Om iedereen een kans te geven om deze onvergetelijke musical te zien, kondigen we nu een extra voorstelling aan op donderdag 14 maart 2024.

De musical 'Evita', een creatie van musicaliconen Andrew Lloyd Webber en Tim Rice, wordt dit jaar op inventieve wijze opnieuw tot leven gebracht door een ijzersterke 25-koppige cast en een live orkest onder leiding van Jasper Charlet. Deze productie wordt tevens het regiedebuut van Sam Michielsen en Wouter De Clerck, die voor de gelegenheid samen de touwtjes in handen nemen. Yune Paepe en An-Sofie Moons tekenden voor de zangcoaching van hoofdrollen en ensemble.

Deze klassieker uit 1978 vertelt het onwaarschijnlijke verhaal van Eva Perón, als heilige aanbeden door het Argentijnse volk, maar verafschuwd door de rijken en het leger. Eva groeit op in een eenvoudig dorpje op de pampas en droomt van een glamoureuze carrière als actrice. In een kort, maar ongezien turbulent leven weet ze zich op te werken tot de absolute top, als First Lady aan de zijde van Juan Perón. Terwijl ze de armen en zieken overstelpt met liefde en geschenken, stelt ze zich meedogenloos op tegenover haar vele vijanden. Stap mee in dit verhaal van de machtigste vrouw die Latijns-Amerika ooit gekend heeft.

 Mis deze parel van De Speling niet! Vele mensen staan te popelen om kaartjes te bemachtigen, dus snel zijn is de boodschap.

donderdag  14/03/2024 20:00u € 27,00  Tickets

Onze sponsors en partners

Volg Ons

Contact

Hoogstraat 41
2000 Antwerpen

secretariaat [at] de-speling.be

BE 0480 262 737