'My Way', een voltreffer

Afgelopen weekend ging "My way, een muzikaal eerbetoon aan Frank Sintatra", in première. De zwarte zaal van het Fakkeltheater zat helemaal vol en de zenuwen waren gespannen. 

"Let's face the music and dance" dacht de cast en dat hebben ze ook gedaan. In twee uur tijd passeerden er, in een schitterend decor, twaalf medleys met in totaal meer dan 50 Sinatra-nummers de revue. Allemaal betoverend gezongen, hier en daar eens een danspas en een grap ertussen en dit alles leuk aan elkaar gepraat door Dimi Tarantino, Danielle Martin, Hans Horemans en Veerle Van Ransbeeck. Stuk vook stuk rasartiesten die samen echte magie op het podium brengen. Niemand van hen wil 'Ol' blue eyes' imiteren, maar elk brengt een mooie eigen interpretatie van de nummers naar voor. Natuurlijk zouden zij nergens staan zonder de geweldige Eddy Aelbrecht, Bart Claessens en Sander Jacobs, die de hele avond voorzien van prachtige muziek. De 'Ratpack van de Speling' is een band waar we oprecht trots op mogen zijn.

Vanaf de eerste noot was het publiek mee. Hoofden wiegden heen en weer, voeten tikten de maat van de muziek mee en er werd vaak (al dan niet luidop) meegezongen. Het deed iedereen deugd om weer eens te kunnen genieten van live theater. De reacties achteraf waren allemaal lovend. "Dit moet je gezien hebben!", was de algemene reactie van een uitgelaten publiek.

Als u nog geen tickets heeft, haast u want de meeste voorstellingen zijn bijna uitverkocht. Enkel nog op 11, 12 en 19 maart zijn er nog tickets te verkrijgen.  Moest u niet meer in het Fakkeltheater terecht kunnen, kan u deze voorstelling op 26 en 27 maart 2022 ook zien in Kieldrecht. Meer info vindt u op het Facebook Event van Kunst Veredelt Kieldrecht. 

MW Klein 51MW Klein 47MW Klein 56MW Klein 39MW Klein 44MW Klein 36MW Klein 07MW Klein 19

 

Onze sponsors en partners

Volg Ons

Contact

Hoogstraat 41
2000 Antwerpen

secretariaat [at] de-speling.be

BE 0480 262 737