'Once' tijdens Landjuweel 2023

foto: Nick Davids

Nadat we enkele maanden geleden het nieuws kregen dat 'Once' op de Longlist voor het 'Landjuweel 2023' staat, mogen we nu met veel trots melden dat we ook effectief geselecteerd zijn en dus zullen spelen tijdens dit festival. 

Het jaarlijkse Landjuweelfestival van OPENDOEK toont theater in de vrije tijd in al zijn kwaliteit en diversiteit. Het festival toont een scala van de meest belangwekkende voorstellingen die het voorbije seizoen te zien waren in heel Vlaanderen en Brussel.

Sinds 2016 vindt het Landjuweelfestival elk jaar in een andere stad plaats. Voor deze editie strijken we van 27 oktober tot en met 1 november neer in Brugge. We presenteren jullie een uitzonderlijk pallet aan voorstellingen met teksttheater, musicals, improvisatie, muziektheater en locatietheater. Op zaterdag 28 oktober kan je 'Once' nog een keer komen bewonderen in de Stadsschouwburg van Brugge. 

Meer info over de andere genomineerden én de ticketsverkoop vind je op de site van het Landjuweel zelf. Hou natuurlijk ook onze sociale media  en website in het oog voor meer nieuws heet van de naald. 

 

Onze sponsors en partners

Volg Ons

Contact

Hoogstraat 41
2000 Antwerpen

secretariaat [at] de-speling.be

BE 0480 262 737