Seizoen 22-23 is daar.

Een seizoen waarin ‘echtheid’ centraal staat.

Het nieuwe theaterseizoen biedt zich aan.  Met twee nieuwe voorstellingen en een herneming, is ook onze theaterkalender goed gevuld.

Beginnen doen we in januari met ‘First Date’. Een voorstelling die nog in de schuif van coronastukken lag.  Een musical over hoe het is om iemand voor de eerste keer te ontmoeten, jezelf echt open te stellen voor die ander zodat je elkaar kan leren kennen.

In maart speelt onze tweede productie.  Deze kadert in het 25-jarig bestaan van de Speling.  Nadat we 1998 startten met ‘Toerist in eigen nat’ werd kort daarna ‘Edith en Simone’ gerealiseerd.  Niet minder dan 2700 toeschouwers woonden deze memorabele voorstelling bij.  Het leek ons gepast om het 25-jarig bestaan van De Speling met dit stuk in de verf te zetten.  Deze voorstelling gunt ons een blik achter de schermen in het leven van Edith Piaf.  We spelen in het Fakkeltheater in Antwerpen, maar gaan hiermee ook naar onze geliefde stek in Brugge. Op 24 en 25 maart 2023 staat ‘Edith & Simone’ in cc De Dijk.

Onze laatste productie dit seizoen was een onverwachte verrassing. Al tijdens de voorstellingenreeks in juni 2022 bleek dat we ‘Once’ toch meer dan eens op de planken moesten brengen. Op vraag van heel veel mensen, die ‘Once’ al dan niet gezien hebben, komt er een herneming van dit prachtige stuk. De twee eerste weekends van juni heeft u nog de kans om deze waanzinnig mooie musical te komen kijken. Dit kan zowel in cc De Dijk in Brugge, als in het Fakkeltheater te Antwerpen.

Tickets voor al deze voorstellingen kan u reeds bestellen via de pagina's van onze prodcuties.

Onze sponsors en partners

Volg Ons

Contact

Hoogstraat 41
2000 Antwerpen

secretariaat [at] de-speling.be

BE 0480 262 737