Stand van zaken in tijden van Corona 

Alle plannen ten spijt worden deze jammer genoeg steeds achterhaald door wisselende maatregelen.  De positieve instelling van in het begin van de crisis blijkt een verkeerde inschatting te zijn geweest en we worden geconfronteerd met steeds moeilijkere omstandigheden.

Uiteraard zijn deze maatregelen op hun plaats en gaan we ons niet op het klaagbankje zetten.  Het is nu eenmaal zoals het is en de gezondheid van ons allen komt op de eerste plaats.  Maar vanzelfsprekend heeft dit alles een ontzettende impact op de organisatie van onze voorstellingen en de werking van het gezelschap.  

Hierbij even een stand van zaken van de aanpassingen :

- Shout dat in september had moeten plaats vinden wordt verplaatst naar een later nog te bepalen datum.

- My Way : werd in december voorzien maar wordt met een jaar uitgesteld tot de feestdagen van 2021.

- First Date : de repetities van deze productie voorzien voor maart 2021 zijn begonnen.  De intentie blijft om deze reeks in maart 2021 te spelen.

- Nell Gwynn blijft voorzien als eindeseizoensproductie in mei 2021.  De omstandigheden van waar precies en de exacte data hangen af van de evolutie van het virus de volgende paar maanden.  Deze beslissing valt begin januari en wij houden u daar verder van op de hoogte.

 

Onze sponsors en partners

Volg Ons

Contact

Hoogstraat 41
2000 Antwerpen

secretariaat [at] de-speling.be

BE 0480 262 737