Win met een openingszin!

Niets is zo belangrijk als de eerst indruk. Wat zeg je tegen jouw date als je hem/haar/hen voor de eerste keer ziet. Ga je voor een grapje of blijf je serieus? Het is en blijft een eeuwenoud dilemma. 

Daarom zijn we op zoek naar de beste / grappigste / meest tijdloze openingszin ooit. Misschien zit die wel in jouw arsenaal van one-liners en wil je die met ons delen. Je doet dit niet alleen om van de wereld een betere plaats te maken, neen, je kan er ook wat mee winnen. We houden een verkiezing via onze social media. De winnaar krijgt van ons zijn/haar/hun ticket voor 'First Date' gewoon terugbetaald.  

Wat moet je doen. 

STAP 1 Ga op zoek naar de perfecte openingszin. 

STAP 2 Hou onze Instagram pagina in het oog. Daar kan je tussen 26 december 2022 en 01 januari 2023 jouw openingszin inzenden. Je kan je inzending ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

STAP 3 Tussen 2 en 12 januari 2023 vindt de verkiezing van de beste openingszin plaats. Laat zo veel mogelijk mensen stemmen op jouw openingszin en misschien win jij wel. 

De winnnaar wordt op 13 januari bekend gemaakt. 

Meer info over deze wedstrijd vind je in het wedstrijdregelement. 

 

Veel succes alvast!

 

Onze sponsors en partners

Volg Ons

Contact

Hoogstraat 41
2000 Antwerpen

secretariaat [at] de-speling.be

BE 0480 262 737